Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Kondor Srl
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Rulouri transparente
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Sunt produse de protectie impotriva intemperiilor (vant puternic, ploi, ninsori). De aceea se mai numesc si pereti antivant. Se monteaza la foisoare, balcoane, terasele restaurantelor, cafenelelor, hotelurilor etc.

Se pot alege rulouri cu caseta si ghidaje, cu tambur sau cu capse si bride.

Rulourile cu caseta si ghidaje sunt realizate din cristal transparent, caseta din aluminiu in care se strange cristalul, lamela terminala si ghidaje din aluminiu. Se actioneaza manual sau electric. Pot avea dimensiuni foarte mari. Se aseamana cu rulourile exterioare in ceea ce priveste structura.

Rulourile cu capse si bride sunt fixe. Se monteaza foarte simplu, chiar de catre utilizatori. Se pot fabrica pe dimensiuni foarte mari, prin lipirea transparenta a mai multor folii de cristal. Sunt prevazute cu sort in partea inferioara, care indeparteaza scurgerea apei de la baza foisorului/terasei.

Rulourile cu tambur sunt realizate din cristal si sistem de actionare cu tambur. Au structura copertinelor. De aceea, rpin inlocuirea cristalului cu material textil special, se transforma in copertina. Fixarea se realizeaza cu doua carlige care prind lamela terminala.
Din Gura in Gura