Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Kondor Srl
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Grilaje metalice
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Grilajele metalice sunt in varianta: lamela plina, lamela perforata, tip retea romb, tip retea caramida.

Grilajele cu lamela plina sunt realizate din lamele din otel de diferite marimi. Sunt dotate cu chedere de amortizare a zgomotului pe sinele de culisare si pe lamela finala. Pot fi actionate manual sau electric. Blocheaza total vizibilitatea.

Grilajele cu lamela perforata sunt realizate din lamele din otel cu microperforatii. Sunt dotate cu chedere de amortizare a zgomotului pe sinele de culisare si pe lamela finala. Pot fi actionate manual sau electric. Prmite vizibilitatea partiala.

Grilajele tip retea romb sunt realizate din tuburi ondulate din aluminiu. Pot fi actionate manual sau electric. Sunt dotate cu chedere de amortizare a zgomotului pe sinele de culisare si pe lamela finala. Permit vizibilitatea mare a produselor in afara programului si aerisirea naturala a magazinului.

Grilajele tip retea caramida sunt realizate din tuburi drepte de otel. Pot fi actionate manual sau electric. Sunt dotate cu chedere de amortizare a zgomotului pe sinele de culisare si pe lamela finala. Permit vizibilitatea mare a produselor in afara programului si aerisirea naturala a magazinului.

Pot fi vopsite in culori standard si RAL.
Din Gura in Gura